Dobré pivo a poctivá kuchyně
Zdař bůh,
zdravíme všechny milovníky dobrého piva a poctivé kuchyně. Od Pátku pro Vás máme několik novinek, které si zde blíže představíme.
Přemýšleli jsme, jak posunout chuť a kvalitu naší krkovice a nakonec jsme se rozhodli vyzkoušet nový postup přípravy a také vybrali jiné maso. Nově naši krkovici připravujeme z prémiového masa z chovů z Dánska a posléze ji marinujeme v česneku a paprice, tak, aby chuť prostoupila celou strukturu masa. Ve spojení s pomalým pečením a přípravou při nižších teplotách maso dostává opravdovou křehkost posilněnou chutí z marinování.
Skvěle se hodí k vychlazenému pivku nebo jiným nápojům. Párování doporučujeme s Velkopopovickým Kozlem 11° nebo novou Volbou Sládků, která nám zrovna přistála na čepu. Tentokrát nám prazdroj poslal Radegast Hutná 15°, spodně kvašený polotmavý speciál. Typická hořkost Radegastu zůstává (50 IBU) a je doplněna tóny karamelu , výrazným chmelovým aroma a vysokou plností.
Těšíme se na Vás.
Štajgr a Team DvD.
#karlovarskykraj #sokolov #volbasladku #plzenskyprazdroj #krkovice